Η εταιρεία μας

Ολιστική και αξιόπιστη υποστήριξη για κάθε σύγχρονη επιχείρηση.

Η «Φοβερά Προστασία Α.Ε.» κατέχει σημαντική θέση στον χώρο των εταιρειών που παρέχουν λογιστικές, φοροτεχνικές, μισθοδοτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Η εταιρεία έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη και υποκαταστήματα στην Αθήνα, το Ηράκλειο και τη Λάρισα, διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και σταθερά πελατοκεντρική φιλοσοφία. Παρέχει ολιστική υποστήριξη σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις και καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών.

Στην ομάδα της «Φοβερά Προστασία Α.Ε.» υπάρχουν οι απαραίτητοι συνεργάτες για κάθε επιχείρηση: o λογιστής, ο φοροτεχνικός, ο εργατολόγος, ο οικονομολόγος, ο σύμβουλος επιχειρήσεων, ο εκπαιδευτής, ο marketeer. Η εταιρεία προσφέρει ένα άρτιο σύνολο υπηρεσιών -συμπληρωματικών μεταξύ τους- οι οποίες προσδίδουν όφελος σε μια επιχείρηση και συμβάλλουν στην ανάπτυξή της.

Υπηρεσίες:

v Λογιστική υποστήριξη

v Φορολογικός σχεδιασμός

v Ίδρυση Εταιρειών & Διεκπεραίωση Υποθέσεων

v Έκδοση και Διαχείριση μισθοδοσίας

v Εξεύρεση & Αξιολόγηση Ανθρώπινου Δυναμικού

v Οργάνωση Εταιρείας & Διοίκηση Προσωπικού

v Οικονομοτεχνικές μελέτες (Business Plan, βιωσιμότητα, αποτίμηση εταιρειών)

v Χρηματοδότηση

v Εμπορική και Ταμειακή Διαχείριση

v Υπηρεσίες Franchise

v IT-Consulting

v Digital Marketing

v Υπηρεσίες Διαφάνειας

v Εκπαιδεύσεις – Σεμινάρια Στελεχών

Η «Φοβερά Προστασία Α.Ε.» υποστηρίζει επιχειρήσεις κάθε μεγέθους που αναζητούν ορθή και στοχευμένη συμβουλευτική με υπευθυνότητα. Βρίσκεται δίπλα σε όσες και όσους επιχειρούν υποστηρίζοντας το όραμά τους και αναλαμβάνει να τους απαλλάξει από γραφειοκρατικά και διαδικαστικά ζητήματα που τους κοστίζουν πολύτιμο χρόνο από την ενασχόληση με την ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Η καταρτισμένη ομάδα της «Φοβερά Προστασία Α.Ε.» παρέχει επίσης, έγκυρη πληροφόρηση και 24ωρη υποστήριξη στους πελάτες της. Παράλληλα αξιοποιεί σύγχρονα εργαλεία αλλά και την υπάρχουσα νομοθεσία, για να προσφέρει λύσεις που καλύπτουν κάθε επιχειρηματική ανάγκη.

Οι επιχειρήσεις επιλέγουν και εμπιστεύονται τη «Φοβερά Προστασία Α.Ε.» γιατί:

  • Διαθέτει πολυετή εμπειρία - στα 30 χρόνια λειτουργίας έχει αντιμετωπίσει πολλές περιπτώσεις και έχει ανταποκριθεί με επιτυχία σε απαιτητικά έργα.
  • Χειρίζεται κάθε έργο ως σύμβουλος πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη και εντάσσει στη διαδικασία σύγχρονα και αποδοτικά εργαλεία και πρακτικές.
  • Ανταποκρίνεται ταχύτατα στα αιτήματα των πελατών και κάθε έργο της έχει απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα.
  • Ενημερώνει διαρκώς τους πελάτες για την οικονομική τους πορεία και τις υποχρεώσεις τους, ώστε να είναι σε θέση να προγραμματίζουν και να έχουν τον έλεγχο.
  • Διαθέτει στελέχη με υψηλή εξειδίκευση, σημαντική εμπειρία και επαγγελματισμό.
  • Κατανοεί ότι ο χρόνος του σύγχρονου επιχειρηματία είναι εξαιρετικά περιορισμένος και πρέπει να τον αφιερώνει στην ευημερία, την ανάπτυξη και τη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας της επιχείρησής του.
  • Παρέχει σιγουριά και ασφάλεια στις επιχειρήσεις που την εμπιστεύονται.
  • Νοιάζεται πραγματικά για την επιτυχία των πελατών της και κάνει το extra mile χωρίς να ζητηθεί.


Το όνομά μας

Το όνομα της εταιρείας προέρχεται από την εικόνα της Παναγίας Φοβεράς Προστασίας, η οποία βρίσκεται στο παρεκκλήσι της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου στο Άγιο Όρος.

article-280-356-onoma-350x350.jpg


Ευχαριστούμε θερμά τον καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου, Αρχιμανδρίτη Χριστόδουλο, για την ευλογία του ονόματος της «Φοβερά Προστασία Α.Ε.»