Διακρίσεις

Η δική μας επιτυχία είναι και δική σας.

Οι διακρίσεις μας επισφραγίζουν τον ρόλο μας ως στρατηγικό σύμβουλο για την ανάπτυξη κάθε επιχείρησης, ενώ αποτελούν για όλους εμάς ένα ισχυρό κίνητρο συνεχούς εξέλιξης.

fobera-prostasia-ae-gr-english-2024-certification-badge.png


Η "Φοβερά Προστασία Α.Ε." διακρίνεται για δεύτερη συνεχόμενη
χρονιά ως ‘Great Place to Work’!


Η "Φοβερά Προστασία Α.Ε." έλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πιστοποίηση Great Place to Work®. Η διάκριση αυτή, αντικατοπτρίζει τις σχέσεις αληθινής εμπιστοσύνης, τα κίνητρα ανάπτυξης και το συνολικά εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, που προσφέρει η εταιρεία στους εργαζομένους της. 

Τη διάκριση χάρισαν ουσιαστικά στην εταιρεία οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, καθώς η δική τους αξιολόγηση για την επαγγελματική τους εμπειρία μέσα στην εταιρεία, ήταν το κριτήριο στο οποίο βασίστηκε όλη η διαδικασία.

accounting-awards-2022-sticker-gold.jpg

Επτά τιμητικές διακρίσεις στο πλαίσιο των Βέλτιστων Πρακτικών Λογιστικής και Οικονομικής Διοίκησης, στο θεσμό «The Accounting Awards 2022»

Δύο χρυσά βραβεία (gold) στις κατηγορίες «Υπηρεσίες Στελέχωσης & Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού» και «Σημαντική Ανάπτυξη & Κερδοφορία για Πελάτες»

Δύο ασημένια βραβεία (silver) στις κατηγορίες «Συμβουλευτικές Υπηρεσίες» και «Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση Πελατών»

Τρία χάλκινα βραβεία (bronze) στις κατηγορίες «Λογιστικές Υπηρεσίες», «Φοροτεχνικές Υπηρεσίες» και «Επιτυχής Ένταξη & Ολοκλήρωση Προγραμμάτων του Αναπτυξιακού για Πελάτες».

superbrands.png

Ανάδειξη στην κατηγορία «Συμβουλευτικές Υπηρεσίες» στο πλαίσιο του θεσμού Superbrands 2018 – 2019.

Η επιλογή είναι το αποτέλεσμα σχετικής ψηφοφορίας, τόσο από μία κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων, όσο και από το καταναλωτικό και επιχειρηματικό κοινό, το οποίο μας βαθμολόγησε κατά τη διενέργεια έρευνας κοινής γνώμης.