ΑΡΧΙΚΗ

Βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε επιχειρηματία.

Παρέχουμε λογιστικές, φοροτεχνικές, μισθοδοτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, οι οποίες καλύπτουν πλήρως όλες τις επιχειρηματικές ανάγκες.

 

Η εταιρεία μας διατηρεί γραφεία στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και στο Ηράκλειο. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και σταθερά πελατοκεντρική φιλοσοφία.

image 1 Image 2 image 3

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Γιώργος Δ. Καρράς
Πρόεδρος και CEO 

Στηρίζουμε αποτελεσματικά όσες και όσους μοχθούν επιχειρηματικά, βοηθώντας τους να ξεπεράσουν δυσκολίες. Εργαζόμαστε με το ίδιο πάθος, για κάθε μικρή, μεσαία ή μεγάλη επιχείρηση και εμπνεόμαστε από την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας. Με εμπειρία μεγαλύτερη των 30 ετών, παρέχουμε καθημερινά λύσεις που προσφέρουν ασφάλεια και αισιοδοξία.

Απλά, άμεσα και αποτελεσματικά.


4

Πόλεις

137

Εργαζόμενοι

30+

Χρόνια εμπειρίας

14

Υπηρεσίες

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Παρέχουμε ολιστική υποστήριξη σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις και καλύπτουμε ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών με τις υπηρεσίες μας.

Διαβάστε όλα τα άρθρα μας παρακάτω!

ΝΕΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς!

Οι συνιδρυτές του εστιατορίου Mamalouka στη Θεσσαλονίκη μιλούν για την επιτυχημένη συνεργασία τους με τη «Φοβερά Προστασία Α.Ε.» και για την αμεσότητα που την χαρακτηρίζει. 

Τα λόγια των συνεργατών μας είναι πάντα το ισχυρότερο κίνητρο εξέλιξης για εμάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος, συμπληρώνει 50 χρόνια ανεκτίμητης συνεισφοράς στη μουσική του πορεία με επιτυχίες και μοιράζεται μαζί μας προσωπικές πτυχές της ζωής του, καθώς και τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεργαστεί με τη «Φοβερά Προστασία Α.Ε.»

Ο ιδιοκτήτης των Elixir Health and Fitness Boutique Studios κ. Αλέξανδρος Αλεξιάδης μιλάει για τη συνεργασία του με τη «Φοβερά Προστασία A.E.» και τους νέους δρόμους που αυτή άνοιξε για την επιχείρησή του.

Ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής, Βασίλης Ζούλιας μοιράζεται την εμπειρία του με τη «Φοβερά Προστασία Α.Ε.». Είναι τιμή μας, να συνεργαζόμαστε με έναν τόσο αξιόλογο και αναγνωρισμένο επαγγελματία στο χώρο της μόδας, που αναδεικνύει καθημερινά τη γυναικεία ομορφιά, σχεδιάζοντας μοναδικές δημιουργίες!