ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Νέα και αρθρογραφία με ταυτότητα

Νέα συνεργασία: Φοβερά Προστασία και Paraschos Asset Management

Στη Φοβερά Προστασία αναζητάμε διαρκώς νέες συνεργασίες προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας το εύρος υπηρεσιών που θα τους βοηθήσει να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα σε κάθε τομέα.

Η επένδυση σε ακίνητα καθώς και η διαχείριση επενδυτικών χαρτοφυλακίων είναι δύο σημαντικοί τομείς που συχνά απασχολούν τους πελάτες μας και σε αυτό το πλαίσιο, συνεργαζόμαστε με την Paraschos Asset Management - εταιρεία που ειδικεύεται στη διαχείριση επενδυτικών χαρτοφυλακίων.

Είτε πρόκειται για επενδύσεις σε ακίνητα ή στο χρηματιστήριο, είτε για άλλες επενδυτικές ευκαιρίες, η Paraschos Asset Management είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει και να γίνειYour Investment Partner”.

Στο επίκεντρο των υπηρεσιών της εταιρείας είναι η προσαρμοσμένη συμβουλευτική, καθώς κάθε επενδυτική ευκαιρία πρέπει να ανταποκρίνεται στην ανάλογη ανάγκη.

Στην Paraschos Management οι συνεργάτες μας θα επεξεργαστούν την επενδυτική σας στρατηγική με ξεκάθαρους στόχους και μετρήσιμα αποτελέσματα και θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα.

Οι υπηρεσίες σε μια ματιά:

Paraschos Asset Management: Επενδύσεις στο Real Estate

Μια από τις ισχυρές σουίτες υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, είναι οι επενδύσεις στο real estate, από την αγορά, πώληση ή διαχείριση ακινήτων, έως την εκτίμηση ακίνητης περιουσίας. Οι επενδύσεις σε ακίνητα είναι μια σταθερή και ασφαλής επιλογή για εκείνους που επιθυμούν να προσθέσουν ακίνητα στο επενδυτικό τους χαρτοφυλάκιο.

Paraschos Asset Management: Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Επενδύσεων

Προσφέρονται εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες επενδύσεων που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τους στόχους σας, προκειμένου να ορίσετε την επιθυμητή απόδοση, τον σκοπό του χαρτοφυλακίου σας, το χρονικό διάστημα της επένδυσης, και το επενδυτικό ρίσκο που είστε έτοιμοι να αναλάβετε.

Paraschos Asset Management: Υπηρεσίες Διαχείρισης Ακινήτου

Επιπλέον, με την Paraschos Asset Management, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτου και να αποφύγετε τον πολύπλοκο διοικητικό φόρτο της καθημερινής.

Στην Paraschos Asset Management θα έχετε μια ολοκληρωμένη υποστήριξε για τις επενδύσεις σας στο real estate και τη διαχείριση επενδυτικών χαρτοφυλακίων. Με το μεγάλο δίκτυο συνεργατών και την ομάδα των επαγγελματιών, μπορείτε να χαράξετε την επενδυτική σας στρατηγική, με σαφείς στόχους και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να ξεκινήσετε το επόμενο επενδυτικό σας ταξίδι μαζί με την έμπειρη ομάδα συνεργατών μας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 697 021 8208
Email: info@p-am.eu