Νέες σύγχρονες υποδομές στην Αθήνα για τη Φοβερά Προστασία Α.Ε. - Fovera Prostasia
Testimonials
Δείτε τι είπαν οι πελάτες για εμάς

ΑΘΗΝΑ: 210 33 11 330 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2310 514 669 ΗΡΑΚΛΕΙΟ: 2816 008 911 ΛΑΡΙΣΑ: 2410 619 144

Blog

  • Αρχική
  • Blog
  • Νέες σύγχρονες υποδομές στην Αθήνα για τη Φοβερά Προστασία Α.Ε.
Νέα γραφεία Αθήνας - Φοβερά Προστασία Α.Ε.

Νέες σύγχρονες υποδομές στην Αθήνα για τη Φοβερά Προστασία Α.Ε.

Στις 18 Oκτωβρίου 2021, η Φοβερά Προστασία Α.Ε. πραγματοποίησε τη μετεγκατάσταση των γραφείων της Αθήνας, σε νέο υπερσύγχρονο, πολυόροφο κτίριο 1000 τ.μ., στο Κολωνάκι, επί της οδού Καπλανών 8!  Στόχος είναι ο νέος χώρος, να αποτελέσει το εφαλτήριο για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στην Αθήνα.

Σεβόμενη τις ανάγκες των ανθρώπων της και με γνώμονα τη συνεχώς αυξανόμενη στελέχωση των τμημάτων, τα γραφεία της Φοβερά Προστασία Α.Ε. στην Αθήνα, μεταφέρθηκαν σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, που ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες, τόσο των εργαζομένων, όσο και των συνεργατών της.

Ο νέος χώρος εργασίας, ταυτίζεται με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα της εταιρείας, διασφαλίζοντας αναβαθμισμένη ποιότητα για τα στελέχη και τους πελάτες της. Η μετάβαση στο νέο ελκυστικό, καινοτόμο και τεχνολογικά εξελιγμένο περιβάλλον εργασίας, συντάσσεται με ότι επιτάσσει το μέλλον της ψηφιακής εποχής.

Το νέο, ποιοτικό και μοντέρνο περιβάλλον εργασίας, διευκολύνει τη συνεργασία και την ομαδικότητα, ενώ παράλληλα προάγει την καινοτομία και την παραγωγικότητα.

Ο καθοριστικός παράγοντας που συνετέλεσε σημαντικά στην επιλογή των νέων γραφείων, είναι η τοποθεσία, καθώς την καθιστά γεωγραφικά ακόμη πιο προσιτή στους πελάτες, στους συνεργάτες και στο προσωπικό της.

Η κυρία Γκογκίδου Κατερίνα, Διοικητική Διευθύντρια της Φοβερά Προστασία Α.Ε., δήλωσε αναφορικά με τις νέες εγκαταστάσεις: “Πρόκειται για ένα εγχείρημα που οραματιζόμασταν εδώ και καιρό. Ήρθε πλέον το πλήρωμα του χρόνου να το υλοποιήσουμε. Μετά από 10 χρόνια παρουσίας στην Αθηναϊκή αγορά, αναβαθμιζόμαστε με νέες εγκαταστάσεις. Γυρίζουμε σελίδα, προχωράμε μπροστά με λάβαρο τις αξίες μας και τον σεβασμό στον πελάτη. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της Αθηναϊκής κοινωνίας, που μας αγκάλιασε όλα αυτά τα χρόνια και μας τιμά με ψήφο προτίμησης και εμπιστοσύνης. Ευελπιστούμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων σας. Ευχαριστούμε για την αμέριστη στήριξή σας”.

Σύντομο Προφίλ: Φοβερά Προστασία Α.Ε

Η Φοβερά Προστασία Α.Ε. κατέχει εξέχουσα θέση στον κλάδο των εταιρειών που παρέχουν Λογιστικές, Φοροτεχνικές, Μισθοδοτικές και Συμβουλευτικές υπηρεσίες για περισσότερα από 27 συναπτά έτη. Με γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα, στο Ηράκλειο και στη Λάρισα, παρέχει στους πελάτες της ολιστική υποστήριξη, με τρόπο ενεργό και αποτελεσματικό. Με γνώμονα το σεβασμό προς τις ανάγκες του επιχειρηματία, δημιούργησε υπηρεσίες καινοτόμες, αποδοτικές και προσανατολισμένες στο θετικό αποτέλεσμα. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, αποτελεί το στρατηγικό συνεργάτη κάθε επιχειρηματία, καθώς συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξή του.

espa logo