ΙΤ Consulting - Fovera Prostasia
Testimonials
Δείτε τι είπαν οι πελάτες για εμάς

ΑΘΗΝΑ: 210 33 11 330 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2310 514 669 ΗΡΑΚΛΕΙΟ: 2816 008 911 ΛΑΡΙΣΑ: 2410 619 144

Υπηρεσίες

ΙΤ Consulting

Η ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων αποτελεί πρωταρχική ανάγκη για κάθε επιχείρηση! Η Φοβερά Προστασία Α.Ε., αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς, προσφέρει την καινοτόμο υπηρεσία ‘IT Consulting’ (έλεγχος ευπάθειας πληροφοριακών συστημάτων), με σκοπό την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της επιχείρησης σας και την προστασία των εταιρικών προσωπικών δεδομένων.

Το εξειδικευμένο τμήμα πληροφορικής της Φοβερά Προστασία Α.Ε., λειτουργεί συμβουλευτικά προς κάθε επιχείρηση ή οργανισμό ανεξαρτήτου μεγέθους, με στόχο τον εσωτερικό έλεγχο των πληροφοριακών συστημάτων. Ακολουθώντας μια συγκεκριμένη διαδικασία, η εταιρεία μας με την υπηρεσία IT consulting, αξιολογεί την υφιστάμενη υποδομή σας, εντοπίζει τα πιθανά προβλήματα του δικτύου και τα καταγράφει για τη θωράκισή σας, ώστε να αποφευχθούν πιθανοί μελλοντικοί κίνδυνοι.

Οι διαρροές – απώλειες δεδομένων λόγω κλοπής ή από υπαιτιότητα του χρήστη, καθώς και η απώλεια δεδομένων λόγω δυσλειτουργιών των τεχνολογικών εξοπλισμών, προλαμβάνονται και εκμηδενίζονται. Οχυρώνουμε το ηλεκτρονικό σας δίκτυο και διασφαλίζουμε τα προσωπικά  σας δεδομένα – GDPR, προασπίζοντας πάντα τα συμφέροντα  της επιχείρησής σας!

Οφέλη
– Ασφαλές πληροφοριακό σύστημα.
– Αποφυγή διαρροής ηλεκτρονικών πληροφοριών.
– Εντοπισμός των σημείων ευπάθειας για πρόληψη και αποκατάσταση.
– Συμμόρφωση με το Γενικό Κανονισμό για την προστασία των προσωπικών δδεδομένων (GDPR).

espa logo