Υπηρεσίες Franchise - Fovera Prostasia
Testimonials
Δείτε τι είπαν οι πελάτες για εμάς

ΑΘΗΝΑ: 210 33 11 330 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2310 514 669

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Franchise

Τα πρόσφατα έτη οι αλυσίδες franchise διατηρούν μια σταθερά ανοδική πορεία, παρά το γεγονός ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει έναν ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός franchise brands στα οποία ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να επενδύσει, για να ενταχθεί στην ομάδα της επιχείρησης ως δικαιοδόχος (franchisee).

Ταυτόχρονα οι αλυσίδες franchise  αναζητούν τους κατάλληλους υποψηφίους – επενδυτές μέσω των οποίων θα αναπτυχθεί και να ευοδώσει  επιχειρηματικά η αλυσίδα.

Παράλληλα με τα παραπάνω και όπως είναι φυσικό η άνθηση του franchise φέρνει στο προσκήνιο συνεχώς νέες επιχειρηματικές ιδέες το οποίο από τη μία εμπεριέχει επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά σίγουρα κρύβει και αρκετές παγίδες.

Είτε είστε αλυσίδα που αναζητάτε επενδυτές, είτε έχετε ένα επιχειρηματικό concept στο μυαλό σας που θέλετε να υλοποιήσετε, είτε ανήκετε στην κατηγορία του επενδυτή καλό θα ήταν να κινηθείτε με δομημένο τρόπο και επιστημονική μεθοδολογία.

Στη Φοβερά Προστασία Α.Ε. μπορούμε να υποστηρίξουμε συνολικά στο εγχείρημα σας ή  να σας βοηθήσουμε σε επιμέρους κομμάτια του εγχειρήματος σας.  Αναλυτικά οι τομείς υποστήριξης μας

– Κατοχύρωση σήματος
– Αξιολόγηση μητρικής εταιρίας
– Βιωσιμότητα καταστήματος και δικτύου και καθορισμός μοντέλου Franchise
– Εγχειρίδιο λειτουργίας
– Σύμβαση δικαιόχρησης
– Ενημερωτικός φάκελος επενδυτών
– Εξεύρεση τοποθεσίας
– Στήσιμο καταστημάτων
– Εξεύρεση και εκπαίδευση προσωπικού
– Λογιστική & φοροτεχνική υποστήριξη, έκδοση μισθοδοσίας

Chat on Facebook Messenger