Ίδρυση Εταιριών & Διεκπεραίωση Υποθέσεων - Φοβερά Προστασία Α.Ε.
Testimonials
Δείτε τι είπαν οι πελάτες για εμάς

ΑΘΗΝΑ: 210 33 11 330 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2310 514 669 ΗΡΑΚΛΕΙΟ: 2816 008 911 ΛΑΡΙΣΑ: 2410 619 144

Υπηρεσίες

Ίδρυση Εταιριών & Διεκπεραίωση Υποθέσεων

  1. Ίδρυση Εταιριών

Η ίδρυση μιας εταιρείας (ατομική επιχείρηση, Ο.Ε., Ε.Ε. Ι.Κ.Ε., Α.Ε.) αποτελεί πλέον μια στρατηγική απόφαση και όχι απλή διεκπεραίωση στις δημόσιες υπηρεσίες. Το καταστατικό μιας εταιρείας, η ορθή υποβολή αιτήσεων και ταυτόχρονα η συνολική διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών, αποκλειστικά από τα έμπειρα στελέχη της Φοβερά Προστασία Α.Ε., κάνουν τη διαφορά στην έναρξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ειδικά για την σύσταση μιας εταιρίας, το timing, την μετοχική της σύνθεση, τις σχέσεις μεταξύ των μετόχων και των διοικούντων, τις παρούσες και μελλοντικές δραστηριότητες, την εξαγωγική ή εισαγωγική της εμπορική συναλλαγή και πολλά άλλα κρίσιμα θέματα, η υποστήριξη που παρέχεται από την πλήρως εξειδικευμένη ομάδα μας, στοχεύει στην αποφυγή λαθών και παραλείψεων τα οποία ενδεχομένως να κοστίσουν στο μέλλον.

  1. Μετατροπή νομικής μορφής επιχειρήσεων

Η μετατροπή της νομικής μορφής μιας επιχείρησης π.χ. από Ομόρρυθμη Εταιρία (Ο.Ε.) σε  Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία (Ι.Κ.Ε) αποτελεί καθαρά θέμα στρατηγικής. Αποτελεί μια απόφαση η οποία μπορεί να έχει διάφορες αιτίες και αφορμές, είτε εταιρικές, είτε προσωπικές των φυσικών προσώπων που απαρτίζουν την μετοχική σύνθεση και όχι μόνο (stakeholders).

Καθοδηγούμε τον επιχειρηματία στη νομική μορφή με τα περισσότερα οφέλη. Εξασφαλίζουμε την ομαλή μετάβαση σε όλα τα επίπεδα (λογιστικά, φορολογικά, λειτουργικά). Διεκπεραιώνουμε το σύνολο της διαδικασίας από την αρχή έως το τέλος. Τέλος, το συμβουλευτικό μας τμήμα αναλαμβάνει να υλοποιήσει την μετάβαση στη νέα μορφή με τον πλέον ομαλό τρόπο (λογιστικά, φορολογικά και λειτουργικά).

  1. Διακοπή εργασιών νομικών προσώπων

Η διακοπή των εργασιών είτε για λόγους μετάβασης σε κάποιο νέο επιχειρηματικό σχήμα, είτε για φορολογικούς ή προσωπικούς λόγους αποτελεί πάντοτε μια δύσκολη επιλογή. Μια επιλογή η οποία απαιτεί τυπικούς και γρήγορους χειρισμούς, ώστε αφενός να κλείσουν ταχύτατα πολυετείς, ενδεχομένως, εκκρεμότητες και αφετέρου ο επιχειρηματίας να προχωρήσει μπροστά. Η Φοβερά Προστασία εγγυάται μια ομαλή και αποτελεσματική διακοπή εργασιών, με την πολυετή εμπειρία της ως φορολογικού συμβούλου σε παρόμοια projects.

  1. Εφαρμοσμένη νομοθεσία λειτουργίας επιχειρήσεων

Από την ερμηνεία διατάξεων για τους φορολογικούς παραδείσους και την εξυπηρέτηση φορολογικών κατοίκων εξωτερικού και τον χειρισμό ιδιαίτερων θεμάτων όπως δεσμευμένοι τραπεζικοί λογαριασμοί (χρονική διάρκεια, αιτίες, αντιμετώπιση, λύση) έως την νομολογία για άδειες λειτουργίας επιχειρήσεων κάθε δραστηριότητας, το δυναμικό της Φοβερά Προστασία ΑΕ είναι έτοιμο να διερευνήσει και να επιλύσει πρακτικά θέματα και διαδικασίες που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία, ώστε οι πελάτες μας να λειτουργούν απρόσκοπτα και να κερδίζουν.

  1. Τακτικές και έκτακτες συναλλαγές με δημόσιους φορείς 

Το τμήμα εξωτερικών εργασιών αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση όλων των τακτικών και έκτακτων υποχρεώσεων των πελατών μας, σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες. Με σκοπό την εξοικονόμηση του πολύτιμου χρόνου του επιχειρηματία και την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης του, αναλαμβάνουμε να λύσουμε όλες εκείνες τις υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την γραφειοκρατία, ώστε το μόνο που να απομένει να είναι το υγιές επιχειρείν και η ανάπτυξη. Με μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση δημοσίων υπηρεσιών και γραφειοκρατίας, η εν λόγω υπηρεσία δεν συναντάται πουθενά πιο αποτελεσματική.

 

Kατοχύρωση και προστασία εμπορικού σήματος

Tο σήμα ως διακριτικό γνώρισμα, εξυπηρετεί το συμφέρον του φορέα του. Αποτελεί ένα από τα μέσα που χρησιμοποιεί στην προσπάθειά του να διευρύνει τον κύκλο των πελατών του. Τα προϊόντα του, εφοδιασμένα με το σήμα, αναδύονται από τη μάζα των όμοιων ή παρόμοιων προϊόντων, που κυκλοφορούν στην αγορά και διαφοροποιούνται. Η κατοχύρωση του εμπορικού σήματος, το καθιστά “προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας” και “περιουσιακό στοιχείο” του δικαιούχου, αποτρέποντας την χρήση του από τρίτους, χωρίς την άδειά του.

Πιο συγκεκριμένα παρέχουμε όλο το φάσμα των κάτωθι υπηρεσιών, όπως:

  • Έλεγχος απαραδέκτου (διακριτική δύναμη).
  • Ταξινόμηση σε κλάσεις.
  • Νομικός προέλεγχος διαθεσιμότητας.
  • Υποβολή αίτησης κατοχύρωσης, ανανέωσης ή λοιπών μεταβολών (μεταβίβαση, παραχώρηση άδειας χρήσης, ενεχυρίαση κλπ.).
  • Προστασία από αντιρρήσεις ή διαδικασία προσβολής σήματος, ενώπιον των αρμόδιων Διοικητικών Επιτροπών, καθώς και ενώπιον πολιτικών και διοικητικών Δικαστηρίων.

 

Γιατί εμάς:

Κάνουμε τη δουλειά μας σωστά. Δεν θα συναντήσετε εκπλήξεις!
Είμαστε γρήγοροι… πολύ γρήγοροι. Αντιδρούμε ταχύτατα στις ανάγκες των πελατών μας!
Συμβουλεύουμε υπεύθυνα. Νιώθουμε την επιχείρησή σας, δική μας!
Έχουμε πολυετή εμπειρία. 25 Χρόνια σκληρής δουλειάς και συνεχίζουμε!
Έχουμε γνώση στο αντικείμενό μας. Επιμορφωνόμαστε συνεχώς!
– Είμαστε ειλικρινείς. Λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!
Είμαστε πρωτοπόροι & καινοτόμοι. Fovera Prostasia App!
Είμαστε οργανωτικοί με τη δουλειά μας. Ελαχιστοποιούμε την πιθανότητα λάθους!
Είμαστε αποτελεσματικοί. Το έργο μας έχει απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα!
– Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. Δεν θα δυσκολευτείτε να μας βρείτε για μία συμβουλή!
– Αντιμετωπίζουμε τις υποθέσεις ολιστικά. Επικεντρωνόμαστε στο δέντρο αλλά δεν χάνουμε ποτέ το δάσος!

Ζητήστε προσφορά για Ίδρυση επιχείρησης!

espa logo