Πιστοποίηση “Great Place to Work” - Fovera Prostasia
Testimonials
Δείτε τι είπαν οι πελάτες για εμάς

ΑΘΗΝΑ: 210 33 11 330 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2310 514 669 ΗΡΑΚΛΕΙΟ: 2816 008 911 ΛΑΡΙΣΑ: 2410 619 144

Blog

  • Αρχική
  • Blog
  • H Φοβερά Προστασία πιστοποιήθηκε ως “Great Place to Work” για το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.

H Φοβερά Προστασία πιστοποιήθηκε ως “Great Place to Work” για το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.

Το 2023 ξεκίνησε για εμάς με μια πολύ σημαντική διάκριση! Μέσα από τη συμμετοχή μας στον θεσμό Great Place to Work® διακριθήκαμε για τις σχέσεις εμπιστοσύνης, τα κίνητρα ανάπτυξης που προσφέρουμε στους ανθρώπους μας και το εξαιρετικό εργασιακό μας περιβάλλον συνολικά.

 

Το “Great Place to Work” στοχεύει στην ανάδειξη της εκάστοτε εταιρείας ως η καλύτερη επιλογή χώρου εργασίας. Η διαδικασία πραγματοποιείται μέσα από την αξιολόγηση των ίδιων των υπαλλήλων για το περιβάλλον και την κουλτούρα εργασίας εντός του οργανισμού όπου εργάζονται. Αποστολή του θεσμού είναι να βελτιώσει και να ενδυναμώσει το περιβάλλον εργασίας έτσι, ώστε να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη και εξέλιξη των εργαζόμενων.

 

Ο κ. Γιώργος Καρράς, πρόεδρος και CEO της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: “Συνεχίζουμε και αλλάζουμε μαζί, μέσα σε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον. Η πιστοποίηση του Great Place to Work μάς κάνει περήφανους και μάς δίνει ένα επιπλέον κίνητρο, για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την καθημερινότητά μας στον χώρο εργασίας.

 

Τα ερωτηματολόγια που συμπληρώνουν οι συμμετέχοντες εστιάζουν σε πέντε βασικούς άξονες: αξιοπιστία, σεβασµός, δικαιοσύνη, υπερηφάνεια, συντροφικότητα. Απευθύνονται σε όλους τους εργαζομένους ανεξαρτήτως θέσης και συμπληρώνονται ανώνυμα. Η διαδικασία είναι απολύτως εμπιστευτική, καθώς διεκπεραιώνεται αποκλειστικά από τον ίδιο τον θεσμό, χωρίς την εμπλοκή της αξιολογούμενης εταιρείας.

 

Η διάκριση ως Great Place to Work αποτελεί σημαντικό επίτευγμα για τους ανθρώπους που μάς στηρίζουν καθημερινά και αναδεικνύουν τη Φοβερά Προστασία ως την εταιρεία η οποία προσφέρει όλες τις σύγχρονες λύσεις στον επιχειρηματία. Ιδιαίτερα τιμητικό είναι επιπλέον ότι τη διάκριση αυτή χάρισαν στην εταιρεία μας οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, καθώς η δική τους αξιολόγηση για την επαγγελματική τους εμπειρία μαζί μας, ήταν το κριτήριο στο οποίο βασίστηκε όλη η διαδικασία.

espa logo