Οι 4 συνήθειες που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!
Testimonials
Δείτε τι είπαν οι πελάτες για εμάς

ΑΘΗΝΑ: 210 33 11 330 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2310 514 669 ΗΡΑΚΛΕΙΟ: 2816 008 911 ΛΑΡΙΣΑ: 2410 619 144

Blog

  • Αρχική
  • Blog
  • Οι 4 συνήθειες που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!

Οι 4 συνήθειες που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και στελέχη εταιρειών έχουν μοιραστεί κατά διαστήματα μικρά μυστικά της επιτυχίας τους. Παράλληλα, high performance coaches μοιράζονται τις καθημερινές συνήθειες καταξιωμένων ανθρώπων στον κλάδο τους μέσα από τα βιβλία τους. Όλα τα παραπάνω έχουν ως βάση τη δημιουργία μίας αποτελεσματικής ρουτίνας με στόχο της αύξηση της παραγωγικότητας, της απόδοσης και της επίτευξης των στόχων που θέτει ένας επαγγελματίας.

Ξυπνήστε νωρίς το πρωί!

Αυτή είναι αγαπημένη συνήθεια του επιχειρηματία Richard Branson, του Προέδρου του MIT L. Rafael Reif, του CEO της Disney Robert Iger, του CEO της Unilever Paul Polman, του CEO των Starbucks Howard Schultz και η λίστα συνεχίζεται. Όλοι αυτοί οι επιτυχημένοι επαγγελματίες σηκώνονται από τις 4:00 έως τις 6:00 το πρωί. Κάποιοι επιλέγουν να δουν τα emails τους, ώστε να κερδίσουν χρόνο, άλλοι να γυμναστούν , κάποιοι προτιμούν να προγραμματίσουν την ημέρα τους ή να διαβάσουν ένα βιβλίο. Ότι και να επιλέξετε, ένα είναι σίγουρο, θα απολαύσετε την ηρεμία που επικρατεί την συγκεκριμένη ώρα που όλοι οι υπόλοιποι κοιμούνται και θα νιώσετε ευεξία!

Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας !

Θα έχετε ακούσει ότι είμαστε ο μέσος όρος των πέντε ανθρώπων με τους οποίους περνάμε τον περισσότερο χρόνο μαζί. Οπότε, αφαιρέστε από το περιβάλλον σας τοξικούς και αρνητικούς ανθρώπους, αντίθετα περάστε περισσότερο χρόνο με άτομα που θα σας τραβήξουν μπροστά και θα σας εξελίξουν. Μην φοβάστε να πείτε όχι, σε ότι σας βγάζει από το μονοπάτι επίτευξης των στόχων σας! Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο πολυτιμότερος πόρος που διαθέτει ο καθένας μας είναι ο χρόνος!

Προσθέστε τη γυμναστική στη καθημερινότητά σας!

Μόλις 30’ καθημερινής άσκησης θα αλλάξουν τη διάθεσή σας και θα σας γεμίσουν με ενέργεια! Άλλωστε, γνωρίζουμε τα πολλαπλά οφέλη της γυμναστικής στο σώμα, στην υγεία και στο πνεύμα. Ο Mark Zuckerberg, CEO του Facebook, γυμνάζεται τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα πάντα πρωινές ώρες, ο Richard Branson αυξάνει την παραγωγικότητά του με τη γυμναστική, ο Tim Cook, CEO της Apple πηγαίνει στο γυμναστήριο στις 5 το πρωί αρκετές φορές την εβδομάδα. Ξεκινήστε με ήπια άσκηση ή περπάτημα ώστε να εντάξετε την συνήθεια στην καθημερινότητά σας και να διατηρήσετε την καλή φυσική σας κατάσταση!

Χαλαρώστε το Σαββατοκύριακο!

Ακόμη και οι πιο παθιασμένοι εργασιομανείς σταματούν να εργάζονται και απολαμβάνουν δύο stress-free ημέρες την εβδομάδα. Μην ξεχνάτε ότι το σώμα και το μυαλό πρέπει να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, στους ανθρώπους που σας δίνουν χαρά και διασκεδάστε! Εκμεταλλευτείτε το απόγευμα της Κυριακής για να προγραμματίσετε τις υποχρεώσεις της εβδομάδας και να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας.

«Υπάρχουν άνθρωποι που ξυπνάνε το πρωί και ονειρεύονται την επιτυχία και άλλοι που σηκώνονται από το κρεβάτι και την κάνουν πραγματικότητα» όπως αναφέρει ο επιχειρηματίας Wayne Huizenga. Εσείς σε ποια κατηγορία θέλετε να ανήκετε;

Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να απογειώσετε την επιχείρησή σας! 

Επικοινωνήστε μαζί μας!