4 Νέα Βραβεία για τη Φοβερά Προστασία Α.Ε. στα "The Accounting Awards" 2020! - Fovera Prostasia
Testimonials
Δείτε τι είπαν οι πελάτες για εμάς

ΑΘΗΝΑ: 210 33 11 330 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2310 514 669 ΗΡΑΚΛΕΙΟ: 2816 008 911 ΛΑΡΙΣΑ: 2410 619 144

Blog

  • Αρχική
  • Blog
  • 4 Νέα Βραβεία για τη Φοβερά Προστασία Α.Ε. στα “The Accounting Awards” 2020!
4 Νέα βραβεία για τη Φοβερά Προστασία Α.Ε. στα Accounting Awards 2020!

4 Νέα Βραβεία για τη Φοβερά Προστασία Α.Ε. στα “The Accounting Awards” 2020!

Στην πρώτη διοργάνωση των «The Accounting Awards 2020» της εταιρείας «Boussias Communications», η Φοβερά Προστασία Α.Ε. απέσπασε 4 διακρίσεις στον πυλώνα των Εξαιρετικά Προσφερόμενων Υπηρεσιών από Λογιστικές και Ελεγκτικές Εταιρείες.  Αναλυτικά, κατέκτησε το χρυσό βραβείο στις κατηγορίες «Λογιστικές υπηρεσίες σε Γ κατηγορίας βιβλία», «Εργατικές & μισθοδοτικές υπηρεσίες», «Υπηρεσίες στελέχωσης ανθρώπινου δυναμικού» και το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Φοροτεχνικές υπηρεσίες».

Ο θεσμός «The Accounting Awards» έχει στόχο να αναγνωρίσει τις καινοτόμες και βέλτιστες πρακτικές, να τεκμηριώσει τη σημαντική προσφορά του κλάδου στην ελληνική οικονομία και την επιχειρηματικότητα και να αναδείξει τις κορυφαίες εταιρείες που προάγουν την οικονομική αριστεία στο επιχειρείν. Ο μεγάλος κατάλογος των υποψηφίων αποτελούνταν από αξιόλογες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο λογιστικό, ελεγκτικό και συμβουλευτικό κλάδο. Η ανάδειξη των νικητών πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικασίας ψηφοφορίας από την κριτική επιτροπή που απαρτιζόταν από εξέχουσες προσωπικότητες διαφόρων επιχειρηματικών κλάδων.

Ο CEO της Φοβερά Προστασία Α.Ε., κ. Γιώργος Καρράς, δήλωσε σχετικά με τη διάκριση: «Οι διακρίσεις είναι απόρροια των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών της Φοβερά Προστασία Α.Ε., της εμπιστοσύνης των πελατών και της συλλογικής προσπάθειας και αφοσίωσης των ανθρώπων μας. Κάθε επιβράβευση είναι μια αναγνώριση του έργου της εταιρείας, αλλά και μια πρόκληση για να αναπτυχθούμε και να εξελιχθούμε περαιτέρω με απώτερο σκοπό την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μένοντας πιστοί στις αρχές και στο όραμά μας, επιδιώκουμε η Φοβερά Προστασία Α.Ε. να αποτελεί τον αξιόπιστο οικονομικό σύμβουλο για κάθε επιχείρηση!»

 

Η Φοβερά Προστασία Α.Ε. κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των Λογιστικών, Φοροτεχνικών, Μισθοδοτικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών. Με παρουσία στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο και τη Λάρισα, έμπειρο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και σταθερά πελατοκεντρική φιλοσοφία, παρέχει ολιστική υποστήριξη σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις με τρόπο ενεργό και αποδοτικό, καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών και απαιτήσεων. Η Φοβερά Προστασία Α.Ε. αποτελεί τον Στρατηγικό Σύμβουλο στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων!

espa logo