ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Νέα και αρθρογραφία με ταυτότητα

Η Φοβερά Προστασία Α.Ε. βραβεύτηκε ως Superbrand 2018 – 2019!

Η Φοβερά Προστασία Α.Ε. αναδείχθηκε ως ένα από τα κορυφαία Corporate Superbrand 2018 – 2019 στην κατηγορία «Συμβουλευτικές Υπηρεσίες – Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις» στο πλαίσιο των Corporate Superbrands Awards Greece. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το βραβείο παρέλαβε ο CEO της εταιρείας κ. Γιώργος Καρράς.

Δείτε το βίντεο της βράβευσης στο youtube.

 

Ο θεσμός Superbrands Greece, εντάσσεται στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands που εκπροσωπείται σε 91 χώρες και είχε στόχο να αναδείξει τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε 39 κλάδους της Ελληνικής οικονομίας. Ο αρχικός κατάλογος περιελάμβανε περίπου 1.500 υποψήφιες εταιρικές επωνυμίες. Η επιλογή είναι το αποτέλεσμα σχετικής ψηφοφορίας τόσο από μια κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων όσο και από το καταναλωτικό και το επιχειρηματικό κοινό, το οποίο βαθμολόγησε τις εταιρείες κατά τη διενέργεια πανελλαδικής έρευνας κοινής γνώμης της εταιρίας Marc.

Ο CEO της Φοβερά Προστασία Α.Ε., κ. Γιώργος Καρράς, δήλωσε σχετικά με τη διάκριση: «Η ανάδειξή μας ως Superbrand 2018 – 2019 είναι απόρροια των αξιόπιστων υπηρεσιών της Φοβερά Προστασία Α.Ε., της εμπιστοσύνης των πελατών μας, αλλά και της συλλογικής προσπάθειας των ανθρώπων της εταιρείας. Κάθε επιβράβευση μας κρατάει πιστούς στο όραμά μας: Να παρέχουμε καινοτόμες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και να είμαστε αξιόπιστος οικονομικός σύμβουλος για κάθε επιχείρηση!»

Η Φοβερά Προστασία Α.Ε κατέχει σήμερα μια σημαντική θέση στο χώρο των εταιριών που παρέχουν Λογιστικές, Φοροτεχνικές, Μισθοδοτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Με φιλοσοφία καθαρά πελατοκεντρική παρέχει ολιστική υποστήριξη, καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών και απαιτήσεων των επιχειρήσεων που την εμπιστεύονται. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η μέθοδος και η στρατηγική που χρησιμοποιεί για να εξυπηρετήσει, να διαχειριστεί και να αναπτύξει ακόμα και τις πιο απαιτητικές επιχειρήσεις.