Πώς να πετύχετε τους στόχους σας: Η στρατηγική - Fovera Prostasia
Testimonials
Δείτε τι είπαν οι πελάτες για εμάς

ΑΘΗΝΑ: 210 33 11 330 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2310 514 669

Blog

  • Αρχική
  • Blog
  • Πώς να πετύχετε τους στόχους σας: Η στρατηγική
Πώς θα επιτύχετε τους στόχους σας

Πώς να πετύχετε τους στόχους σας: Η στρατηγική

Στο προηγούμενο άρθρο αναλύσαμε τα βήματα για την αποτελεσματική στοχοθεσία, στο σημερινό θα δούμε πως να αναπτύξετε την κατάλληλη στρατηγική για να πετύχετε τους στόχους σας.

1. Καθορίστε τα βήματα που πρέπει να υλοποιηθούν για την επίτευξη του στόχου. Για παράδειγμα για να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησης σας (στόχος), θα πρέπει να αυξήσετε τους πελάτες σας ή τις τιμές σας(πιθανά βήματα). Για να αυξήσετε τους πελάτες σας μπορεί να επιλέξετε να διαφημιστείτε σε νέο κοινό μέσω των social media (ένα από τα βήματα).

2. Αναλογιστείτε τις γνώσεις που χρειάζεστε για να φέρετε εις πέρας τις διαδικασίες που περιγράψαμε παραπάνω. Θα πρέπει να μάθετε κάτι νέο; Θα χρειαστεί να προσλάβετε έναν ειδικό για να σας βοηθήσει;

3. Σκεφτείτε τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσετε και βρείτε λύσεις σε αυτά. Όχι, δεν χρειάζεται να είστε αρνητικοί αλλά πρέπει να προνοείτε για να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κρίσεις, προβλήματα και εμπόδια που πιθανόν να προκύψουν ώστε να τα γνωρίζετε, να έχετε σκεφτεί τρόπους αντιμετώπισης και να μην ο λόγος που θα τα παρατήσετε.

4. Δημιουργήστε ένα πρόγραμμα, υπολογίζοντας πόσο χρόνο θα αφιερώνετε γι’ αυτό τον στόχο από την καθημερινότητα σας.

Τέλος απλά κάντε το! Να έχετε ενεργητική στάση και να αναλαμβάνετε καθημερινή δράση. Διαφορετικά οι στόχοι σας θα παραμένουν απλώς όνειρα…

Δώστε υπόσχεση στον εαυτό σας, αυτή τη χρονιά ο μεγαλύτερος στόχος σας είναι να επιτύχετε τους στόχους σας!