Πώς να επιλέξετε όνομα και διακριτικό τίτλο για την επιχείρησή σας!
Testimonials
Δείτε τι είπαν οι πελάτες για εμάς

ΑΘΗΝΑ: 210 33 11 330 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2310 514 669

Blog

  • Αρχική
  • Blog
  • Πώς να επιλέξετε όνομα και διακριτικό τίτλο για την επιχείρησή σας!
Πώς να επιλέξετε όνομα και διακριτικό τίτλο για την επιχείρησή σας!

Πώς να επιλέξετε όνομα και διακριτικό τίτλο για την επιχείρησή σας!

Πώς να επιλέξετε όνομα και διακριτικό τίτλο για την επιχείρησή σας!

«Πώς να ονομάσω την επιχείρηση μου;»

«Τι διακριτικό τίτλο να βάλω;»

«Θα είμαι νόμιμος;»

«Αν το έχει άλλη επιχείρηση θα έχω πρόβλημα;»

Σταματήστε το διάλογο με τον εαυτό σας και δράστε!

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τον πιο έγκυρο τρόπο ελέγχου μοναδικότητας της επωνυμίας ή του διακριτικού τίτλου που επιθυμείτε να ονομάσετε την επιχείρηση σας!

Επισκεφτείτε το link https://eyms.businessportal.gr/bnames/ και βήμα – βήμα ελέγξτε αν έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την επωνυμία και τον διακριτικό τίτλο που σκέφτεστε!

Βήμα 1ο: Επιλέξτε τον νομό στον οποίο επιθυμείτε να δραστηριοποιηθείτε στη νέα σας επιχείρηση ή βρίσκεται ήδη η υφιστάμενη επιχείρηση σας.

Βήμα 2ο: Επιλέξτε την νομική μορφή της επιχείρηση σας.

Βήμα 3ο: Καταχωρήστε στο πεδίο «Επωνυμία» την λέξη ή την φράση την οποία επιθυμείτε, μετά επιλέξτε το μπλε κουμπί «εισαγωγή του λεκτικού στην επωνυμία που έχετε επιλέξει»  (το οποίο συμπληρώνει τη ορθή συνέχεια αναφοράς της νομικής μορφής π.χ. «ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ») Εάν γίνει πράσινο το πεδίο τότε είστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει μια μοναδική επωνυμία για την επιχείρηση σας. Ομοίως και στο πεδίο της επωνυμίας στα λατινικά.

Βήμα 4ο: Καταχωρήστε στο πεδίο «Διακριτικός Τίτλος» την λέξη ή την φράση την οποία επιθυμείτε, μετά επιλέξτε το μπλε κουμπί «εισαγωγή του λεκτικού στον επωνυμία που έχετε επιλέξει» . Εάν γίνει πράσινο το πεδίο τότε είστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει μια μοναδική επωνυμία για την επιχείρηση σας.

Τέλος, επειδή σύντομα την ηλεκτρονική υπηρεσία μιας στάσης για την σύσταση εταιριών θα μπορούμε να την αναλάβουμε εμείς οι ίδιοι, ο τρόπος έναρξης των εταιριών γίνεται ακόμα πιο εύκολος και άμεσος!

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε!