Οι Άνθρωποί μας - Fovera Prostasia
Testimonials
Δείτε τι είπαν οι πελάτες για εμάς

ΑΘΗΝΑ: 210 33 11 330 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2310 514 669 ΗΡΑΚΛΕΙΟ: 2816 008 911 ΛΑΡΙΣΑ: 2410 619 144

Οι Άνθρωποί μας

Ποιοι Είμαστε

Στο κέντρο της σταθερά επιτυχημένης και μακροχρόνιας πορείας της Φοβερά Προστασία Α.Ε. βρίσκονται οι άνθρωποί της, οι οποίοι αποτελούν τον πυρήνα της λειτουργίας της, σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και μια αστείρευτη πηγή θετικής ενέργειας, καινοτόμων ιδεών και επαγγελματισμού.

Η Φοβερά Προστασία Α.Ε. μεριμνά  καθημερινά για τη μεγιστοποίηση της επαγγελματικής ικανοποίησης των στελεχών της και προάγει τη συναδελφικότητα και την ομαδικότητα, μέσω της διατήρησης καλών εργασιακών συνθηκών σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό εργασιακό περιβάλλον, της οργάνωσης εταιρικών εκδηλώσεων, της δίκαιης κατανομής εργασιών, της παρακίνησής τους, της αμερόληπτης αξιολόγησής τους και της παροχής ίσων ευκαιριών ιεραρχικής εξέλιξης και εξέλιξης γνώσεων.

Το ανθρώπινο δυναμικό στο σύνολό του διακρίνεται για την υψηλή κατάρτιση, την εξειδίκευση, τη σημαντική επαγγελματική εμπειρία και την αποτελεσματική διεκπεραίωση κάθε ανατιθέμενης εργασίας και ξεχωρίζει για το ήθος, την ακεραιότητα του χαρακτήρα και την επαγγελματική προσέγγιση και συμπεριφορά.

Όλοι εμείς στη Φοβερά Προστασία Α.Ε. μοιραζόμαστε τους ίδιους στόχους, τις ίδιες αξίες και το ίδιο όραμα και συνεργαζόμαστε αποτελεσματικά για την επίτευξή τους και την ευημερία των πελατών μας.

espa logo