Η Εταιρία μας - Φοβερά Προστασία Α.Ε.
Testimonials
Δείτε τι είπαν οι πελάτες για εμάς

ΑΘΗΝΑ: 210 33 11 330 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2310 514 669 ΗΡΑΚΛΕΙΟ: 2816 008 911 ΛΑΡΙΣΑ: 2410 619 144

Εταιρία

Η εταιρία μας

Η Φοβερά Προστασία Α.Ε. κατέχει σημαντική θέση στο χώρο των εταιριών που παρέχουν Λογιστικές, Φοροτεχνικές, Μισθοδοτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες. Με έδρα στη Θεσσαλονίκη και υποκαταστήματα στην Αθήνα, το Ηράκλειο και τη Λάρισα, έμπειρο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και σταθερά πελατοκεντρική φιλοσοφία, παρέχει ολιστική υποστήριξη σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις με τρόπο ενεργό και αποδοτικό, καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών και απαιτήσεων.

Στην ομάδα της Φοβερά Προστασία Α.Ε. ο πελάτης εντοπίζει όλους τους απαραίτητους για την επιχείρησή του συνεργάτες, τον λογιστή, τον φοροτεχνικό, τον εργατολόγο, τον οικονομολόγο, τον σύμβουλο επιχειρήσεων, τον εκπαιδευτή, τον marketeer. Έχουμε διαμορφώσει ένα άρτιο σύνολο υπηρεσιών συμπληρωματικών μεταξύ τους, οι οποίες είναι προσανατολισμένες στο αποτέλεσμα, ώστε να προσδίδουν όφελος σε μια επιχείρηση και να συμβάλλουν στην επίτευξη των στρατηγικών της στόχων. Ενδεικτικά, παρέχουμε υπηρεσίες:

– Λογιστικής υποστήριξης
– Φορολογικού σχεδιασμού
– Έκδοσης μισθοδοσίας
– Ίδρυσης εταιριών & διεκπεραίωσης υποθέσεων
– Έργα αναδιοργάνωσης εταιριών, εξεύρεση & αξιολόγηση προσωπικού επαγγελματικές εκπαιδεύσεις
– Έργα εμπορικής & ταμειακής διαχείρισης, χρηματοοικονομικές αναφορές, κοστολόγηση προϊόντων & υπηρεσιών
– Επιχειρηματικά & στρατηγικά πλάνα
– Μελέτες βιωσιμότητας, αποτίμησης αξίας επιχείρησης
– Υπηρεσίες δικτύων καταστημάτων – franchise
– Εκπαιδεύσεις – σεμινάρια στελεχών
– Προγράμματα χρηματοδότησης – επιδοτούμενα προγράμματα
Εξεύρεση & Αξιολόγηση Ανθρώπινου Δυναμικού
– Digital Marketing
– IT Consulting

Υποστηρίζουμε τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, τον επιχειρηματία που βάλλεται περισσότερο και έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη για ορθή και στοχευμένη επιχειρηματική συμβουλή με υπευθυνότητα, ώστε να είναι σε θέση να διαμορφώσει και να υλοποιήσει στρατηγική, να προετοιμαστεί και να ανταποκριθεί με επιτυχία σε ελέγχους, να μη δαπανά πολύτιμο χρόνο σε γραφειοκρατικά και διαδικαστικά ζητήματα, να λαμβάνει συνεχή ενημέρωση, απαντήσεις σε κάθε του ερώτημα, πρακτικές και εφαρμόσιμες λύσεις αξιοποιώντας σύγχρονα εργαλεία και την υπάρχουσα νομοθεσία προς όφελός του.

Οι πελάτες μας επιλέγουν και εμπιστεύονται τη Φοβερά Προστασία Α.Ε. γιατί…

διαθέτουμε πολυετή εμπειρία – στα 27 χρόνια λειτουργίας μας έχουμε αντιμετωπίσει μεγάλη περιπτωσιολογία και έχουμε ανταποκριθεί με επιτυχία σε απαιτητικά έργα.

χειριζόμαστε κάθε έργο ως σύμβουλοι πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη και εντάσσουμε στη διαδικασία σύγχρονα και αποδοτικά εργαλεία και πρακτικές.

εργαζόμαστε μεθοδικά, ανταποκρινόμαστε ταχύτατα στα αιτήματα των πελατών μας και είμαστε αποτελεσματικοί – κάθε έργο μας έχει απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

κρατούμε τους πελάτες μας διαρκώς ενήμερους για την οικονομική τους πορεία, τις υποχρεώσεις τους, ώστε να είναι σε θέση να προγραμματίζουν και να έχουν τον έλεγχο.

… τα στελέχη μας διαθέτουν υψηλή εξειδίκευση, σημαντική εμπειρία και επαγγελματισμό.

είμαστε οργανωτικοί και ελαχιστοποιούμε την πιθανότητα λάθους.

αντιλαμβανόμαστε ότι ο χρόνος του σύγχρονου επιχειρηματία είναι εξαιρετικά περιορισμένος και πρέπει να τον δαπανά στον στόχο του, την ευημερία, την ανάπτυξη και τη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας της επιχείρησής του.

… παρέχουμε στους πελάτες μας σιγουριά και ασφάλεια και αποτελούμε έναν στρατηγικό συνεργάτη, ο οποίος συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξή τους.

… νοιαζόμαστε – μας ενδιαφέρει πραγματικά η επιτυχία των πελατών μας και κάνουμε το extra mile χωρίς να μας το ζητήσουν!

 

Η Φοβερά Προστασία Α.Ε. αναδείχθηκε Corporate Superbrand 2018 – 2019 στην κατηγορία «Συμβουλευτικές Υπηρεσίες – Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις» στο πλαίσιο του θεσμού των Corporate Superbrands Awards Greece. Η επιλογή είναι το αποτέλεσμα σχετικής ψηφοφορίας, τόσο από μία κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων, όσο και από το καταναλωτικό και επιχειρηματικό κοινό, το οποίο βαθμολόγησε κατά τη διενέργεια έρευνας κοινής γνώμης.

Παράλληλα, στην πρώτη διοργάνωση των «The Accounting Awards 2020» της εταιρείας «Boussias Communications», η Φοβερά Προστασία Α.Ε. απέσπασε 4 διακρίσεις στον πυλώνα των Εξαιρετικά Προσφερόμενων Υπηρεσιών από Λογιστικές και Ελεγκτικές Εταιρείες. Αναλυτικά, κατέκτησε το χρυσό βραβείο στις κατηγορίες «Λογιστικές υπηρεσίες σε Γ κατηγορίας βιβλία», «Εργατικές & μισθοδοτικές υπηρεσίες», «Υπηρεσίες στελέχωσης ανθρώπινου δυναμικού» και το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Φοροτεχνικές υπηρεσίες».

 

Ιστορική διαδρομή

espa logo