Η Εταιρία μας - Φοβερά Προστασία Α.Ε.
Testimonials
Δείτε τι είπαν οι πελάτες για εμάς

ΑΘΗΝΑ: 210 33 11 330 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2310 514 669

Η εταιρία μας

Η εταιρία μας

Η Φοβερά Προστασία Α.Ε μέσα από πολυετή δραστηριοποίηση, κατέχει σήμερα μια σημαντική θέση  στο χώρο των εταιριών που παρέχουν Λογιστικές, Φοροτεχνικές, Μισθοδοτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες.

Από την αρχή της ίδρυσης μας, στη Φοβερά Προστασία Α.Ε. είχαμε ένα στόχο, να παρέχουμε στους πελάτες μας ολιστική υποστήριξη, με τρόπο ενεργό και αποτελεσματικό. Ειδικά στη σημερινή εποχή, αντιλαμβανόμαστε ότι ο επιχειρηματίας δεν έχει χρόνο, το αντίθετο ο χρόνος του είναι πολύ περιορισμένος και πρέπει να τον δαπανά στην κύρια ασχολία του, η οποία είναι να λειτουργεί την επιχείρηση του με τέτοιο τρόπο ώστε να μεγαλώνει η κερδοφορία του!

Έτσι με τον καιρό αναπτύξαμε και σήμερα παρέχουμε υπηρεσίες όπως η  λογιστική υποστήριξη, ο φοροτεχνικός σχεδιασμός, η έκδοση μισθοδοσίας, η οργάνωση & διοίκηση προσωπικού, η εκπαίδευση προσωπικού & επιχειρηματία,  η κοστολόγηση προϊόντων & υπηρεσιών, παραδίδουμε οικονομοτεχνικές μελέτες βιωσιμότητας, αποτίμησης, επιχειρηματικών σχεδίων κτλ, ασχολούμαστε ενεργά με προγράμματα ΕΣΠΑ, καθώς και  όλων των ειδών τα επιδοτούμενα προγράμματα που δίνουν  όφελος σε μια επιχείρηση και βοηθούν στην υλοποίηση των στόχων της, πριν χρόνια αναγνωρίσαμε τη σημασία που έχει το μάρκετινγκ  και σήμερα πόσο απαραίτητο είναι το digital marketing στην ανάπτυξη μια επιχείρησης.

Είναι εύκολο να αντιληφθεί κάποιος, ότι όλες αυτές οι υπηρεσίες δεν παρέχονται τυχαία. Είναι συμπληρωματικές μεταξύ τους  και απαραίτητες για μια επιχείρηση για να καλύψει όλο το φάσμα των αναγκών της σε λογιστή, φοροτεχνικό, εργατολόγο, οικονομολόγο, σύμβουλο επιχειρήσεων, εκπαιδευτή, marketer. Είναι μοναδικό μια επιχείρηση να μπορεί  να έχει στη διάθεση της όλους εκείνους τους συνεργάτες που χρειάζεται για να φέρει εις πέρας τον σκοπό της, την κερδοφορία και την ανάπτυξη σε ένα «μέρος» και όλοι να λειτουργούν με τον ίδιο επαγγελματισμό, με την ίδια νοοτροπία!

Η νοοτροπία της Φοβερά Προστασίας Α.Ε., ο τρόπος με τον οποίο παρέχουμε τις υπηρεσίες μας είναι πρακτικός, ενεργός, καινοτόμος, αποτιμάται στην καθημερινότητας της επιχείρησης και συνοψίζεται στα εξής:

  • – Κάνουμε τη δουλειά μας σωστά. Δεν θα συναντήσετε εκπλήξεις!
  • – Συμβουλεύουμε υπεύθυνα. Νιώθουμε την επιχείρησή σας, δική μας!
  • – Είμαστε αποτελεσματικοί. Το έργο μας έχει απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα!
  • – Έχουμε πολυετή εμπειρία. 25 Χρόνια σκληρής δουλειάς και συνεχίζουμε!
  • – Είμαστε γρήγοροι… πολύ γρήγοροι. Αντιδρούμε ταχύτατα στις ανάγκες των πελατών μας!

 

Οι λέξεις για εμάς έχουν σημασία!

Είμαστε δίπλα στον μικρομεσαίο Επιχειρηματία, γιατί είναι αυτός που βάλλεται περισσότερο, αυτός που έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη. Κάνουμε τη δουλειά μας σωστά, με υπευθυνότητα ώστε να μην βρεθεί αντιμέτωπος με πρόστιμα στο μέλλον,  οργανώνουμε σωστά την επιχείρηση για να μην είναι ευάλωτη σε ελέγχους, τακτοποιούμε τα διαδικαστικά θέματα για να μην σπαταλάει χρόνο σε αυτά, απαντάμε στα ερωτήματα του με απλό και κατανοητό τρόπο, τον ενημερώνουμε  εγκαίρως για τις υποχρεώσεις του και την πορεία της επιχείρησης του, ώστε να μπορεί να προγραμματίζει και να έχει τον έλεγχο, αντί να λειτουργεί παθητικά την τελευταία στιγμή, δίνουμε πρακτικές και εφαρμόσιμες  λύσεις στα προβλήματα του, χρησιμοποιούμε την υπάρχουσα νομοθεσία προς όφελος του και φέρνουμε ορατά αποτελέσματα, τον καθοδηγούμε σε ασφαλής επιχειρηματικές αποφάσεις για το μέλλον του.