Δυναμική ανάπτυξη της Φοβερά Προστασία Α.Ε. στη Θεσσαλία! - Fovera Prostasia
Testimonials
Δείτε τι είπαν οι πελάτες για εμάς

ΑΘΗΝΑ: 210 33 11 330 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2310 514 669 ΗΡΑΚΛΕΙΟ: 2816 008 911 ΛΑΡΙΣΑ: 2410 619 144

Blog

  • Αρχική
  • Blog
  • Δυναμική ανάπτυξη της Φοβερά Προστασία Α.Ε. στη Θεσσαλία!
Γραφεία Λάρισας - Φοβερά Προστασία Α.Ε.

Δυναμική ανάπτυξη της Φοβερά Προστασία Α.Ε. στη Θεσσαλία!

Η Φοβερά Προστασία Α.Ε., αποτελεί τη μεγαλύτερη συμβουλευτική εταιρεία στη Βόρεια Ελλάδα. Διανύοντας 27 χρόνια σταθερής ανάπτυξης και συνεχούς εξέλιξης, εδραίωσε, από το 2020, την παρουσία της στη Λάρισα, το επίκεντρο της Θεσσαλίας!

 

ACCOUNΤΙNG AWARDS

Στα πλαίσια του θεσμού «The Accounting Awards», η Φοβερά Προστασία Α.Ε. απέσπασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, 7 νέες τιμητικές διακρίσεις στα πλαίσια των Βέλτιστων Πρακτικών Λογιστικής και Οικονομικής Διοίκησης, κατακτώντας:

● 2 χρυσά βραβεία στις κατηγορίες «Υπηρεσίες Στελέχωσης & Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού» & «Σημαντική Ανάπτυξη & Κερδοφορία για Πελάτες»
● 2 ασημένια βραβεία στις κατηγορίες «Συμβουλευτικές Υπηρεσίες» & «Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση Πελατών»
● 3 bronze βραβεία στις κατηγορίες «Λογιστικές Υπηρεσίες», «Φοροτεχνικές Υπηρεσίες» & «Επιτυχής Ένταξη & Ολοκλήρωση Προγραμμάτων του Αναπτυξιακού για Πελάτες».

Οι διακρίσεις είναι απόρροια των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών της Φοβερά Προστασία Α.Ε., της εμπιστοσύνης των πελατών και της συλλογικής προσπάθειας των ανθρώπων μας. Με έδρα στη Θεσσαλονίκη και υποκαταστήματα στην Αθήνα, Λάρισα και Κρήτη, βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον επιχειρηματία.

Με εκπροσώπους, τον Ευάγγελο Κουκούλια και την Ειρήνη Τσιάντα, υπευθύνους των γραφείων, η Φοβερά Προστασία Α.Ε. στη Λάρισα, παρέχει ολιστική υποστήριξη σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις με τρόπο ενεργό και αποδοτικό, καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα απαιτήσεων. Με εξειδίκευση στη λογιστική παρακολούθηση των επιχειρήσεων, στην ανάλυση οικονομικών αναφορών και χρηματοοικονομικών καταστάσεων, καθώς και στα φοροτεχνικά θέματα ιδιωτών και επιχειρήσεων, αφουγκραζόμαστε πλήρως τον παλμό της αγοράς και της οικονομίας, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις για κάθε επιχείρηση.

Γραφεία Λάρισας - Φοβερά Προστασία Α.Ε.

Με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, η ομάδα της Λάρισας, απαρτιζόμενη από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη, συμβάλλει ενεργά στην επίτευξη του οράματος της εταιρείας, ενώ παράλληλα ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών της.

Γραφεία Λάρισας - Φοβερά Προστασία Α.Ε.

Υπηρεσίες:

 

Σε σύγχρονα και ειδικά διαμορφωμένα γραφεία, που αντανακλούν την υψηλή αισθητική και το δυναμισμό της εταιρείας μας, στεγάζεται το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, προσφέροντας τη μέγιστη εξυπηρέτηση στους πελάτες και συνεργάτες μας. Νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους μας και τους προσφέρουμε ένα μοντέρνο περιβάλλον εργασίας, προάγοντας τη καινοτομία και την παραγωγικότητα.

Γραφεία Λάρισας - Φοβερά Προστασία Α.Ε.

Εμπιστευτείτε τα έμπειρα στελέχη μας και αποκτήστε τον Στρατηγικό Σύμβουλο για την επιχείρησή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να προγραμματίσετε ένα ραντεβού δια ζώσης στα γραφεία μας. Όραμά μας είναι η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας σας!

espa logo